21

Rabat

-50%

Sidste chance

Sidste dag du kan benytte dig af denne STORE kampagne

Få 50 % rabat

- Kun $17.95 vs. $35.90 (butikspris)
- Kun tilgængelig online
- Så længe lager haves

Træk vejret lettere med Hiloi

Hvis du lider af symptomer forårsaget af:

Allergi

Snorken

Forkølelse

Forstoppet Næse

Allergi

Hvis du lider af sæsonallergier, eller er allergisk over for kæledyr, så kan Hiloi hjælpe med nænsomt at åbne op for næseboret. Dette forbedrer luftcirkulationen og reducerer fornemmelsen af stoppet næse.

Snorken

Hiloi Næsestrips virker ved at forbedre luftcirkulationen og minimere behovet for at trække vejret gennem munden. Dette kan hjælpe til at forhindre snorken, hvilket giver både dig og din partner en bedre nats søvn.

Forkølelser

Et af de mest normale symptomer på forkølelse er en tilstoppet næse. Ved at bruge en Hiloi næsestrip kan du effektivt åbne op for næseboret, forbedre din vejrtrækning og fjerne fornemmelsen af din tilstoppede næse.

Forbedret Atletisk Præstation

Når det kommer til avanceret atletisk præstation, er en af de vigtigste faktorer tilstrækkelig iltning. Jo mere ilt din krop modtager, jo bedre er din udholdenhed. Ved at benytte en Hiloi Næsestrip når du træner, kan du forbedre din atletiske præstation, da den kan forbedre luftcirkulationen og vejrtrækningen ved at åbne for næseborene.

Reducering af Stress

Det er blevet bevist at vores vejrtrækning har indflydelse på vores hjerterytme, og at god vejrtrækning kan reducere blodtrykket og minimere niveauet af angst. Ved at bruge Hiloi Næsestrips kan du maksimere luftcirkulationen til din krop, og opleve det ultimative inden for afslappelse.

Få bedre vejrtrækning med Hiloi Næsestrips

Hiloi Næsestrips er lavet af fleksible, fjedrede bånd

Vingerne der er super klæbende på hver side af båndet klistrer blidt til siderne på din næse.

Den fjeder-lignende effekt disse bånd har, virker ved at åbne op for næseborene på en behagelig måde, hvilket forbedrer din evne til at trække vejret.

Med en behagelig og tætsiddende pasform, er disse bånd designet til at holde i lang tid. Hav dem på i løbet af dagen, om natten eller mens du træner, og vær fri for at bekymre dig om de mister klæbeevne.

NYT
Forbedret design

  • Vingerne der er super klæbende på hver side af båndet klistrer blidt til siderne på din næse.

  • Den fjeder-lignende effekt disse bånd har, virker ved at åbne op for næseborene på en behagelig måde, hvilket forbedrer din evne til at trække vejret.

  • Med en behagelig og tætsiddende pasform, er disse bånd designet til at holde i lang tid. Hav dem på i løbet af dagen, om natten eller mens du træner, og vær fri for at bekymre dig om de mister klæbeevne.

Omfavn vejrtrækningens kraft med Hiloi

Få Bedre Vejrtrækning

Hiloi Næsestrips bruger en blid fjeder-lignende metode til at åbne dine næsebor. Dette lader mere ilt strømme gennem din krop, og fjerner fornemmelsen af en tilstoppet næse.

Sørg for Selvomsorg

Det er tid til at passe på dig selv! Ved at bruge Hiloi strips kan du trække vejret lettere, og derfor ligeledes føle dig bedre tilpas!

Oplev Mere Energi

Hiloi Næsestrips hjælper med at forøge dine energi niveauer, og styrker din vitalitet. Når du ikke snorker lige så meget, føler du dig mere frisk og fornyet når du vågner. Din krop vil også være i stand til at modtage mere ilt, hvilket giver dig flere kræfter i løbet af dagen.

Fordelene ved at bruge Hiloi Næsestrips er uendelige

Forstoppet Næse

Forstoppelse af næsen bliver forårsaget af væv og blodkar i næsen der bliver irriteret og hæver op. Dette leder til en blokering i næsen, og giver dig den velkendte forstoppede følelse, der samtidig gør det svært at trække vejret.

Hiloi Næsestrips bruger den milde fjeder-lignende funktion til at holde passagerne i næsen åbne, og på den måde forbedrer de luftcirkulationen i næsen. Hiloi Næsestrips er lette at bruge, og er en behagelig måde at opnå bedre vejrtrækning.

Allergi

Hver dag bliver vi bombarderet med allergier. Pollen, forurening og kæledyr er blot nogle af de ting der kan sætte de irriterende allergi symptomer igang i vores krop.

At nyse og opleve næseforstoppelse, er blot få af de irriterende bivirkninger som allergien forårsager, og det kan alt sammen medføre at vejrtrækningen føles ubehagelig og besværlig.

Hiloi bruger en simpel og medicin-fri teknik til at løfte dine næsebor, for på den måde gøre det lettere at trække vejret. Selv limen der bruges er allergivenlig!

Snorken

At snorke kan føre til dårlige søvnkvalitet for både dig selv såvel som din partner. Det kan føre til at du føler dit udmattet om morgenen, og at du mangler den energi du har brug for til en travl dag.

De klæbende vinger på Hiloi åbner blidt op for dine passager i næsen, og sørger for en blid og jævn tilførsel af ilt mens du sover. Det kan minimere din snorken, og sørge for du føler dig frisk og veludhvilet om morgenen.

Forkølelse

Der er intet mere ubehageligt end at sniffe og dryppe på grund af forkølelse. Når du er syg kan det være svært at trække vejret ordentligt, og det kan føre til at du har det endnu dårligere.

Hiloi Næsestrips vil hjælpe med at åbne op for næseborene og de gør passagerne i næsen større, hvilket alt sammen hjælper til at få en bedre og lettere vejrtrækning. Dette vil hjælpe dig med at føle dig bedre hurtigere, og forbedre dine forkølelses-symptomer på rekordtid.

Åndedrætsbesvær

Vores kroppe er specifikt designet til at lade os trække vejret gennem næsen. Vores næsebor er designet med en speciel funktion der filtrerer og renser luften vi indånder. Dette giver os den bedst mulige kvalitet på ilten.

Uheldigvis oplever mange mennesker at de ikke kan trække vejret ordentlig gennem næsen, og bliver derfor tvunget til at trække vejret gennem munden. Det kan være på grund af forstoppelse, eller en bred vifte af andre årsager.

Ved at åbne for næseborene, vil de selvklæbende vinger på Hiloi strips forbedre luftcirkulationen gennem næsen og ned til lungerne. Dette gør at du ikke behøver trække vejret gennem munden, og det forbedrer dermed den sunde og dybe vejrtrækning gennem næsen.

Ny og forbedret anti allergisk lim til følsom hud

Anti allergisk lim

Det er simpelt at bruge Hiloi Næsestrips!

TRIN 1:

Sørg for at din hud er renset for kosmetiske produkter, naturlige olier og snavs. Rens derefter blidt området omkring næsen med en klud.

TRIN 2:

Fjern bagsiden på din Hiloi Strip, og centrer den på næsebroen. Hver vinge skal klæbe til siden på dine næsebor.

TRIN 3:

Den fjeder-lignende effekt fra Hiloi vingerne vil nænsomt åbne op for passagerne i næsen, og forbedre din evne til at trække vejret.

TRIN 4:

Efter maksimalt 12 timer, eller når du er klar til at fjerne din Hiloi Strip, kan du vaske den i varmt vand, løsne hver ende, og så nænsomt trække den af. Rens overskydende rester med vand.

Til atleter og hverdags folk

Betydningen af Ilt

Uanset om du er professionel atlet, eller nyder fitness som en hobby, er en ting sikkert - jo mere ilt din krop indtager, jo bedre vil din atletiske præstation blive.

Ilt er et vigtigt brændstof for din krop. Du indånder ilt gennem dine lunger hvorfra ilten bliver transporteret i blodet og pumpet rundt i hele kroppen, til alle musklerne og organerne.

Forstoppet Næse Kan Sløve Os

Når vi oplever forstoppet næse, kan mængden af ilt som vores krop modtager mindskes. Det betyder at vi får mindre ilt tilført blodet, og vores atletiske præstations evner falder.

Når vi indtager mere ilt, kan vi løbe hurtigere, længere og stærkere!

Hvad er den Optimale Vejrtrækning?

Vidste du at vi bør tage mellem 10 til 16 dybe åndedræt gennem vores næse, hvert minut?

Dette vil tilføre alt den ilt som vores krop har behov for, især når du udfører fysisk hårde aktiviteter.

Når vi opnår optimalt åndedræt oplever vi:

  • Forøget energiniveau

  • Forbedret udholdenhed

  • Bedre præstation

  • Reduceret træthed

  • Forbedret aktivitet i blodkredsløbet

Oplev fordelene ved et bedre åndedræt med Hiloi

21

REDUCER VEJRTRÆKNING GENNEM MUNDEN:

Hiloi Næsestrips reducerer vejrtrækning gennem munden, som er nødvendig hvis du er forkølet eller lever i et miljø fyldt med irriterende partikler. Vi er skabt til at trække vejret gennem næsen - på denne måde bliver mange skadefulde elementer fra miljøet filtreret væk!

BEDRE SØVN OM NATTEN:

Hiloi forbedrer luftcirkulationen i søvne, som kan have en stor positiv indflydelse på din søvnkvalitet. Bedre søvn = bedre hvile = mere energi om morgenen!

ØJEBLIKKELIG LINDRING:

Vores næsestrips virker øjeblikkeligt - det betyder at de giver en lynhurtig forbedring af luftcirkulationen når du mest står og har brug for det. Hiloi er små og lette at bruge; de kan let medbringes i lommen eller pungen.

BEHAGELIGE:

Når du sætter en næsestrip på, kan du ikke engang mærke at den sidder der. Prøv en i dag, og nyd en markant bedre luftcirkulation gennem din næse!

Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål: Hvor lang tid tager det før Hiloi Strips begynder at virke?

Svar: Hiloi Næsestrips virker øjeblikkeligt. Vingerne på begge ender af Hiloy strippen løfter dine næsebor op så snart du påfører dem på næsen, og hjælper dig med at trække vejret frit.

Spørgsmål: Hvornår bør jeg bruge Hiloi Næsestrips?

Svar: Du kan bruge disse næsestrips om natten til at nedsætte din snorken og forbedre vejrtrækningen når du sover, eller du kan bruge dem i løbet af dagen for at nedsætte forstoppelse eller vejrtrækning gennem munden.

Spørgsmål: Hvor længe kan jeg benytte Hiloi Strip?

Svar: Hiloi Næsestrips bør fjernes efter højest 12 timer.

Spørgsmål: Er Hiloi Strips sikre at bruge?

Svar: Hiloi Næsestrips bruger anti allergisk lim der ikke indeholder medicin eller stoffer. Det betyder at Hiloi er en stof-fri løsning der er simpel og sikker at bruge.

Ansvarsfraskrivelse: Hiloi produkterne er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, kurere eller forebygge nogle specifikke sygdomme eller tilstande, men er i stedet et tilskud til en professionel behandling. Læs mere...